En duft af kvinde – kvindeløb på en anden måde

Vi vil med dette unikke arrangement give dig muligheden for at deltage i en event for kvinder, hvor den gode oplevelse er i højsædet. Alle kan deltage – uanset fysisk form og tidligere deltagelse i andre løb. Nøgleordene for denne event er: velvære, forkælelse, hygge og nydelse. Så tag din veninde, kollega eller nabo med, og bliv en del af denne eksklusive event sammen med maks. 399 andre kvinder.

Det bliver den 22. september, så sæt X i kalenderen. Vi ser frem til en fantastisk dag i jeres selskab.

Hilsen Elke, Grete, Joan, Lone og Rachelle.

 

Arrangementet består af to dele – En aktiv og en social del.

Den aktive del 

– for den gode samvittighed.

Du kan vælge mellem et 5 km løb, et 10 km løb eller også deltage på 5 km gå rute.

Vi begynder med fælles opvarmning inden vi løber eller går. Efter løbet er der mulighed for hyggeligt samvær på Aabenraa Stadion, mens vi venter på alle kommer i mål. I målområdet vil der være lækkert depot med frisk frugt og vand.

Der vil være mulighed for bad og omklædning på stadion.

 

Den sociale del 

– for hyggens skyld.

Vi sørger for de perfekte rammer , hvor vi med middag og spændende underholder, er klar til at give dig en perfekt aften.

Vi starter med velkomstdrink, inden vi sætter os til de flot opdækkede borde og nyder den lækre mad fra Restaurant Knapp.

 

Underholdning 

– for stemningens skyld.

Vi får igen i år en top underholder til at komme. Mere om det senere. Tidligere har vi haft besøg af: Christian Grau, Hella Joof, Cecilie Frøkjær og Michelle Hviid.

 

Tilmelding

Tilmeldingen lukker når alle 400 pladser er solgt, dog senest den 8. september 2018 . Tilmelding sker via denne hjemmeside under fanen tilmelding.